روش کار اینستگرم به صورتی است که کاربران این شبکه می توانند عکس هایی را که با دوربین تلفن های همراه خود گرفته اند، در برنامه مخصوص این شبکه اصلاح کنند و سپس آن را با دوستانشان به اشتراک بگذارند
سایت فیس بوک، شبکه اجتماعی اینستگرم (Instagram) را که یک سایت اجتماعی برای به اشتراک گذاشتن عکس است و تنها یک سال و نیم پیش آغاز به کار کرده بود به قیمت یک میلیارد دلار خرید.
روش کار اینستگرم به صورتی است که کاربران این شبکه می توانند عکس هایی که با دوربین تلفن های همراه خود گرفته اند را در برنامه مخصوص این شبکه اصلاح کنند و سپس آن را با دوستانشان به اشتراک بگذارند.
برای اصلاح عکس ها ۱۷ فیلتر در این شبکه اجتماعی تعبیه شده است.
تا هفته گذشته این شبکه اجتماعی تنها برای کاربرانی بود که تلفن همراه آی فون داشتند. اما از هفته گذشته به این سو، کاربرانی که تلفن همراهشان با نرم افزار اندروید کار می کند هم می توانند از این شبکه اجتماعی استفاده کنند.
از زمانی که دارندگان تلفن های اندروید هم به جمع کاربران اینستگرم پیوسته اند، روزانه یک میلیون نفر به مشترکان آن افزوده می شوند. پیش از این ۳۰ میلیون نفر عضو اینستگرم بودند. این افراد روزانه ۵ میلیون قطعه عکس به این شبکه اجتماعی اضافه می کنند.
فیس بوک اعلام کرده این شبکه اجتماعی به کار خود ادامه می دهد و حتی کارمندانش از این پس استخدام فیس بوک هستند.
پاول کردوسکی، که وبلاگی درباره آی تی دارد، می گوید که اینستگرم تنها ۱۳ کارمند دارد. به این ترتیب، می توان گفت که فیس بوک به طور متوسط ۷۷ میلیون دلار برای هر کدام از کارمندان اینستگرم داده است.
مارک زوکربرگ، مدیر فیس بوک گفته که می خواهد این شبکه را همین طوری نگه دارد تا بتواند به شبکه های اجتماعی دیگر هم خدمات دهد. حتی نام آن را هم عوض نمی کند.
این طور که آقای زوکربرگ گفته، حتی کسانی که می خواهند در فیس بوک نباشند می توانند در اینستگرم همچنان حضور داشته باشند، بدون آنکه نیاز داشته باشند که وارد فیس بوک شوند.
مدیرعامل فیس بوک گفته که این نخستین بار است که شرکت آنها یک شرکتی را با چنین حجم انبوهی از کاربران می خرد.
8دلیل برای انتخاب ویندوز8!
تحقیقات انجام شده نشان میدهند که بسیاری از شرکتها قصد ندارند به این زودیها سیستمهای خود را به ویندوز ۸ ارتقاء دهند، برخی از منتقدین نیز رابط کاربری لمسی ویندوز ۸ را مناسب امور جدی و کارهای اداری نمیدانند. اما دلایل بسیاری برای اثبات خلاف این موضوع وجود دارد.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات و به نقل از ZoomIT، در این مقاله به بیان ۸ دلیل که ویندوز ۸ را به یک انتخاب خوب برای شرکتها و انجام امور جدی تبدیل میکند، میپردازیم.
باید توجه داشت که در دنیای امروز که فروش کامپیوترهای شخصی رو به کاهش است، نمیتوان موفقیت ویندوز ۸ را صد در صد دانست. براساس گزارش گارنتر فروش کامپیوترهای شخصی (PC) نسبت به سال گذشته ۸ درصد کاهش یافته است. اما باز هم در این شرایط، ویندوز ۸ نکات مثبت و جذابی دارد که امیدها برای رونق بخشیدن به بازار PC را افزایش میدهد:
۱٫ الان زمان مناسبی است که شرکتها، آفیس ۲۰۰۳ که بصورت گسترده در حال استفاده است را کنار گذاشته و با انتخاب آفیس ۲۰۱۳ یک تغییر اساسی در سازمان خود ایجاد کنند.
۲٫ مایکروسافت به همراه ویندوز ۸ قابلیتهای بسیار متنوعی برای مدیرت سادهتر شبکههای بزرگ سازمانی ایجاد نموده که تنها مدیران آیتی آنها را درک میکنند و استفاده از این سیستمعامل باعث سهولت کار آنها و همچنین سهلوت مدیریت کامپیوترها میشود.
۳٫ رابط کاربری ویندوز ۸ جذابتر و کارآمد شده و تجربه بهتری را در اختیار کاربر قرار میدهد.
۴٫ ویندوز ۸ پلتفرمی را ارائه میکند که بصورت گسترده برروی انواع و اقسام ابزارها از جمله، لپتاپ، موبایل، اولترابوک، کامپیوتر رومیزی و غیره در دسترس است.
۵٫ ویندوز ۸ به خوبی با سرویسهای ابری سازگار است و شرکتها میتوانند از آن برای نیازیهای گروهی خود استفاده کنند.
۶٫ نرمافزارهای قدیمی ویندوز به خوبی برروی ویندوز ۸ کار میکنند پس شرکتها مشکل سازگاری نرمافزارهای قدیمی خود با ویندوز ۸ را نخواهند داشت
۷٫ تبلتهای ویندوز RT از جمله سرفیس میتوانند مکمل بسیار خوبی برای لپتاپها باشند و به انجام بهتر امور کاری روزمره کمک کنند.
۸٫ ویندوز ۸ دارای سیستم داخلی مدیریت و ایمنسازی ابزارهای موبایل در سطح حرفهای و اداری است.
سازمانهای بزرگ دلایل خوبی برای انتخاب ویندوز ۸ دارند، اما شرکتهای کوچک و متوسط به راحتی زیر بار هزینه مهاجرت به ویندوز ۸ نمیروند. شرکتهای کوچک برای رفع نیازهای خوب میتوانند از سرویسهای ارزان قیمت و بعضا مجانی مانند دراپ باکس، باکس یا گوگل داک استفاده کنند.
به هر حال مایکروسافت برای مجاب کردن کمپانیها برای مهاجرت به ویندوز ۸ با چالشهای بزرگی روبرو است. کامپیوترهای شخصی جدید که همگی با ویندوز ۸ عرضه خواهند شد، بسیاری از کاربران خانگی نیز نسبت به بروز رسانی به ویندوز ۸ ابراز علاقه کردهاند اما کمپانیها آن هم در این اوضاع اقتصادی، متحمل هزینههای گزافی خواهند شد که میبایست توجیه داشته باشد.
نظرات شما عزیزان: